Arhavi Belediyesi Toplanan Köpeklerle ilgili basın açıklamasında bulundu.
Haber
19 Eylül 2021 - Pazar 09:06
 
Arhavi Belediyesi Toplanan Köpeklerle ilgili basın açıklamasında bulundu.
Arhavi Belediyesi Toplanan Köpeklerle ilgili basın açıklamasında bulundu.Hayvan Severler iktidarı suçladı.
ARHAVİ Haberi
Arhavi Belediyesi Toplanan Köpeklerle ilgili basın açıklamasında bulundu.

Son zamanlarda Artvin’in Arhavi ilçesinde sokak köpeklerinin boyunlarina ip takilarak belediye ekipleri tarafindan toplanmasi Türkiye'deki Hayvanseverler tarafından tepki toplamıştı.Arhavideki köpek sorununun arhavi belediyesi zamanında kısırlaştırma yapmadığı o yüzden bu kadar çok köpek olduğunu açıklamıştı. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan arhavi belediyesi yazılı bir açıklama bulundu işte o açıklama ;
 
Kamuoyuna DUYURU;
Yaşadığımız sel afetinin ardından yoğun şikayetlerin arttığı şehir merkezinde ilçemize ait olmayan sokak hayvanlarının olduğu tespit edilmiştir. Başkanımız Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda dışarıdan getirilen ve küpesiz dolaşan sokak hayvanlarının, getirildiği yerlere tekrar götürülmesi konusunda talimat verilmiştir. Gelinen noktada personelin tutumu tasvip edilemeyecek noktada olmuştur. Küpeli sokak hayvanlarımızın tekrar ilçemize getirilmesi konusunda ve personeller hakkında cezai işlem başlatılmıştır. Saygılarımızla.
 
BU YAPILANLARIN SORUMLUSU HÜKÜMETTİR.
 
Öte yandan HayKonfed Başkan Yardımcısı. Haydar Özkan yaptığı açıklama'da Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu'na seslenerek selde canını kurtaran köpekleri yok etmeniz ne insanlığa,ne vicdana,nede islama sığmaz dedi; Köpeklerin kanunsuzca toplanmasının arkasında hükümetin olduğunu ifade eden ÖZKAN yeni hayvan kanunun geri çekilmesini istedi. Haydar Özkan bu kanun hayvanları değil belediyeleri korudu dedi.
 
İşte Haydar Özkan yaptığı açıklama : 
 
 
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arhavi,belediyesi,toplanan,köpekler,basın,açıklaması
Yorumlar
Haber Yazılımı