İyi partide kongre heyecanı
Haber
11 Kasım 2022 - Cuma 09:36
 
İyi partide kongre heyecanı
ARHAVİ Haberi
İyi partide kongre heyecanı

2023 Haziran seçimleri öncesi İYİ Parti’de kongre süreci başladı. Kongrede aday olacağını belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, “Arhavimiz için yapacağımız çok iş, söyleyeceğimiz çok sözümüz var. Allah’ın izniyle el ele vererek bu kutlu mücadeleyi başarıyla neticelendireceğiz. ” dedi.
İYİ Parti, 2023 seçimleri öncesi kongre kararı alarak, seçim takvimini açıkladı. 10 Ekim tarihinde genel merkezde yapılan il başkanları toplantısının ardından 2023 Haziran seçimleri için il ve ilçe teşkilatları ile delege seçimleri ile ilgili kongre tarihleri belirlendi.
İYİ Parti’deki kongre kararının ardından, 400 delege ile seçime girip Arhavi İlçe Teşkilatı’nın 3. Olağan Kongre tarihi 3 Aralık Cumartesi olarak belirlendi. İYİ Parti Arhavi İlçe Teşkilatı’nın desteğiyle tekrar aday olan mevcut başkan Faik Birol Atabek, partililerin desteğinden mutluluk duyduğunu dile getirerek teşekkür etti.
Genel merkez tarafından süreçle ilgili takvimin açıklanmasıyla birlikte Arhavi İlçe Başkanlığı olarak ilçede kongre sürecinin başladığını vurgulayan İYİ Parti İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, “Türk Milletinin tükenen umutlarına can suyu olan, tahrip edilen Türk demokrasisine hayat veren, gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını tekrar sağlayan İYİ Partimiz 3. Olağan Kongre kararı almıştır. Yaklaşık 4 yıldır büyük bir gururla yürüttüğüm İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanlığı görevime yönetim kurulu arkadaşlarımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda tekrar aday olmaya karar verdim. ” dedi.
“YAPACAĞIMIZ İŞ, SÖYLENECEK SÖZÜMÜZ VAR.”
Arhavi’nin hak ettiği değere, hizmete kavuşması için gayretle mücadele ettiklerinin altını çizen Başkan Atabek, “Arhavi için yapacağımız çok iş, söyleyeceğimiz çok sözümüz var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın göstergesidir. Arhavi’nin hak ettiği şekilde yönetileceği günlere olan hedeflerimiz ve inancımızla birlikte daha güçlü bir İYİ Parti Arhavi Teşkilatının inşasında bana güvenen ve destek olan bütün yönetici arkadaşlarıma ve partililerimize teşekkürü bir borç bilirim. Allah’ın izniyle el ele vererek bu kutlu mücadeleyi başarıyla neticelendireceğiz. ” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Editör:
Etiketler: İyi, partide, kongre, heyecanı,
Yorumlar
Haber Yazılımı