AK Parti'nin Arhavi’de 'Şehir Buluşmaları' programı
Haber
08 Kasım 2022 - Salı 09:30
 
AK Parti'nin Arhavi’de 'Şehir Buluşmaları' programı
ARHAVİ Haberi
AK Parti'nin Arhavi’de 'Şehir Buluşmaları' programı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 81 ilde düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' çerçevesinde Arhavi’de de bir program yapıldı.
Arhavi Resort Hotel’de düzenlenen programa  25 ve 26.dönem Rize milletvekili, AK Parti MKYK üyesi Hikmet Ayar, Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan,geçmiş  dönem kurucu üye Hakkı Aytolan, kurucu yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem belediye meclis üyeleri ve şimdiki kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe yönetim kurulu katıldı.
Programları değerlendiren AK Parti Arhavi İlçe Başkanı Remzi Gedik ‘’İlçemizde, ‘’2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’’ programı kapsamında Geçmiş Dönem Rize Milletvekilimiz Sayın Hikmet Ayar’ı ağırladık ve yoğun bir program gerçekleştirdik. AK Parti’yi milletimiz kurmuştur ve bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de milletimizin istikameti doğrultusunda eser ve hizmet siyasetimizi sürdürmeye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde de devam edeceğiz. Bunu gittiğimiz esnafımızda, STK temsilcilerimizde, muhtarlarımızda, vatandaşlarımız da görüyor, söylüyor. Gün boyu da Milletvekilimiz Sayın Hikmet Ayar ve teşkilatımızla STK, esnaf, muhtar, üye ziyaretleri gerçekleştirdik. Dün olduğu gibi bugün de milletimiz ile iç içe olmaya devam ediyoruz, yarında olmaya devam edeceğiz. Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz, gördük ki milletimizde 2023’e hazır.’’ dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, Parti'nin, Arhavi’de, 'Şehir, Buluşmaları', programı,
Yorumlar
Haber Yazılımı