Arhavi için Hep birlikte el ele verelim
Haber
30 Aralık 2021 - Perşembe 10:13
 
Arhavi için Hep birlikte el ele verelim
ARHAVİ Haberi
Arhavi için Hep birlikte el ele verelim

İlçelerde yapılan dinlenme tesisleri ve restoranılar insanların uğrak merkezi olurken, Arhavi sahilinde bulunan dinlenme tesislerinden birinde kapatılması İlçe 'de şaşkınlık yaratıyor. Arhavi sahilinde bulunan ve insanların rahat bir nefes almak için uğradıkları tesislerebaskı yapılıyor kapatılılıyor kimsenin tepki göstermemesi ise ayrıca garipsenecek bir durum olarak ortada duruyor.

KARADENİZ SAHİLİNDE KAPATILAN TEK MEKAN OLARAK TEK İLÇEYİZ

İlçe sahillerinde böylesi tesislerin çoğalması ve şikayetler sonucu kapatılması ilçede şaşkınlık yaratırken, kim şikayet ediyor bir an önce bulunması da bekleniyor.
Nedir bu çekememezlikler. ilçeye gelen burada konaklayan birçok vatandaş yemek için Hopa veya Kemalpaşa'yı tercih ediyorlar.

RİZE VE ARTVİN'DE ÖĞRETMENLER EVİ OLMAYAN TEK İLÇEYİZ

Arhavi akşamları hayalet şehir gibi Yıldızlı otelimiz bile yok Festivalde gelen sanatçıları komşu ilçelere gönderiyoruz. Sahil restoran kapalı, Öğretmen evi kapalı nedir bu rezalet Karadeniz'in Paris'i Arhavi dedik, çıkan bir modayı ertesi günü gençlerimizin üstünde görürdük Arhavi Sahil kordonu İzmir kordonuna benzerdi. Akşamları oturup sohbet edecek tesislere sahiptik.

Şimdi ise sahili olmasına rağmen kendi sahilinden faydalanmayan tek ilçe Arhavi oldu. Karayolları Bölge Müdürlüğü ve DLH. Ulaştırma Bakanlığı kıyı kanunun uygulamasına dair yönetmenlik için imar barışı için çözüm üretmelerini isteyen vatandaşlar bu yanlışlara dur demelerini bekliyor. 

Siyasi Bürokratlarımız,Belediye, sivil toplum kuruluşları, dernekler Arhavi'nin geleceği için zaman geçirmeden bir araya gelmeli ve güç birliği oluşturmalıdır.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arhavi
Yorumlar
Haber Yazılımı