Arhavi osb kamulaştırma bedelleri ödeniyor.
Haber
12 Ekim 2022 - Çarşamba 18:56
 
Arhavi osb kamulaştırma bedelleri ödeniyor.
Arhavi Organize Sanayi Kamulaştırma Bedellerinin Ödenekleri Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.
ARHAVİ Haberi
Arhavi osb kamulaştırma bedelleri ödeniyor.

Arhavi Ticaret odası başkanı Atıf Kesim'in sosyal medya'dan verdiği müjde ile birlikte Arhavi'ye Organize Sanayisi Kurulması için Kamu Yararı Kararı verilen ve Kamulaştırma Bedeli Mahkemece tespit edilen 87.329.563 tl bedelin ödenmesine Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı tarafından karar verildi.

Arhavi OSB'nin  29/09/2022 tari hli  ve 3 sayılı Müteşebbis Heyet kararında: OSB alanı içerisinde yer alan arazilerin kamulaştırılıması için Arhavi Asliye Hukuk Mahkemesinde göroten 98 adet dosya için söz konusu mahkemenin vermiş olduğu bloke kararlarına istinaden 87.329.563,12 TL kamulaştırma kredisi talep edildi.OSB yönetiminin sorumlu olması kaydıyla tahakkuka bağlanarak Arhavi OSB'ye kamulaştırma kredisi olarak ödenmesi hususunda uygun görüşle Sanayi Bölgeleri Genel. Müdürü fatih turan tarafından onaylandı.

OTURDUĞUMUZ KOLTUĞUN HAKKINI VERDIĞIMIZDEN KIMSENIN ŞÜPHESI OLMASIN

Arhavi ticaret odası başkanı Atıf Kesim konuşmasının devamında Konuşmasının devamında Şunları söyledi;  Oturduğumuz koltuğun hakkını verdiğimizden kimsenin şüphesi olmasın Emeği geçen herkese arhavimiz adına çok teşekkür ederim Arhavimize ,ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Arhavi ticaret odası başkanı Atıf Kesimal Konuşmasının devamında Şunları söyledi;  Oturduğumuz koltuğun hakkını verdiğimizden kimsenin şüphesi olmasın Başta  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Sanayi ve teknoloji bakanı Mustafa Varank’a Millet vekilimiz Erkan Balta’a Cumhurbaşkanı başdanışmanı İsrafil kışla’ya Artvin valimiz Yılmaz Doruk’a Emeği geçen herkese arhavimiz adına çok teşekkür ederim  dedi.Bu güzel haberi ARHAVİ halkıyla paylaşmaktan mutluluk duyuyorum  dedi

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Arhavi, osb, kamulaştırma, bedelleri, ödeniyor.,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Arhavi osb kamulaştırma bedelleri ödeniyor.
Arhavi osb kamulaştırma bedelleri ödeniyor.
Arhavi osb kamulaştırma bedelleri ödeniyor.
Yorumlar
Haber Yazılımı