Arhavi Tso’da Yarış başladı, adaylar nabız yokluyor
Haber
06 Eylül 2022 - Salı 13:24
 
Arhavi Tso’da Yarış başladı, adaylar nabız yokluyor
Ticaret ve Sanayi Odasında Seçim Heyecanı Başlıyor, Seçim Takvimi Netleşmeye Başladı Şehirlerin gelişmesi ve kalkınmasında önemli roller üstlenen Ticaret ve Sanayi Odalarında seçim süreçleri başladı.
ARHAVİ Haberi
Arhavi Tso’da Yarış başladı, adaylar nabız yokluyor

TAKVİM BELLİ OLDU 

Oda seçimlerinin dört yılda bir yapıldığını ve 1 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında yapıldığını hatırlatan Arhavi Ticaret Odası (ATO )Başkanı Atıf KESİM, "Biz de Arhavi Ticaret Odası olarak seçimlerimizi bu sene 13 Kasım 2022 ‘de gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Kesim; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kanunu’na göre oda seçimleri 4 yılda bir, 1 Ekim- 30 Kasım tarihleri arasında yapılıyor. Biz de Arhavi Ticaret Odası olarak seçimlerimizi bu sene 13 Kasım 2022’de gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
İlçe Seçim Kurulu’nun teyidini müteakip bunu resmi olarak açıklayacağız”Seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.ifadelerini kullandı.

ŞUANLIK ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İKİ İSİM VAR 

Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde iki adayın yarışması bekleniyor. Mevcut başkan Atıf KESİM ile  Arhavi Ak parti geçmiş dönem ilçe başkanı  Yaşar Kemal UZUNHASANOĞLU, seçim çalışmalarını yoğun üye ziyaretleriyle devam ettiriyorlar.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Arhavi, Tso’da, Yarış, başladı,, adaylar, nabız, yokluyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı