Arhavili Meslektaşımızın Örnek Davranışı
Haber
02 Ağustos 2021 - Pazartesi 08:57
 
Arhavili Meslektaşımızın Örnek Davranışı
Arhavili Meslektaşımızın Örnek Davranışı
ARHAVİ Haberi
Arhavili Meslektaşımızın Örnek Davranışı

Arhavi’li Gazeteci Gökhan Numanoğlu hasar tespiti sonrası kendine ödenen parayı Manavgat’ta yanan bölgelere fidan dikilmesi için bağışlaması her kesimden takdir topladı.

Arhavi’de son yağan aşırı yağmurlar sonrası Kaprise deresinin taşarak Boğaziçi mahallesini sular altında bırakmış ve birçok ev ve bine da hasar meydana getirmişti.

Arhavi’li Gazeteci Gökhan Numanoğlu ’da bu sel baskınından dolayı hasar tespiti başvurusunda bulunmuş ve bundan dolayı kendisine ödeme yapılmıştı. Gökhan Numanoğlu daha sonra ailesi ile bir araya gelerek kendisine ödenen miktarı bağışlama kararı almışlardı.
Gökhan Numanoğlu Manavgat’ta meydana gelen orman yangınında ciddi hasar meydana gelen bölgelerin fidanlımasın da kullanılmak üzere ilgili kuruma yatıranlar parayı bin bağışlama kararı aldı. Numanoğlu “Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinde meydana gelen yangınlar Ülkemiz insanları gibi beni ve ailemi de çok üzdü. Orada canlar ve ormanda yaşayan canlıların hayatlarını kaybetmesi bizleri çok üzdü ve bizde böyle bir karar verdik. Evimizde oluşan hasarı biz bir şekille gideririz ama aradaki hasarı gidermek biraz zor olacağından bizimde hasarı gidermede bir katkımız olsun istedik. Gönlümüz rahat” açıklaması yaptı.
VALİ VE DEFTERDAN TEŞEKKÜR.
Haberin duyulması ardından Gökhan Numanoğlu’nu telefonla arayan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Numanoğlu’nu örnek davranışı için tebrik ederek, ümit ederim ki bu olay diğer duyarlı vatandaşlarımız için örnek olur ve devamı gelir” dedi.
Artvin Defterdarı Mustafa Yılmaz Şimşek’te Numanoğlu’nu da arayarak örnek davranışı için teşekkür etti.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Arhavili Meslektaşımızın Örnek Davranışı
Yorumlar
Haber Yazılımı