Artvin’de 30 Ağustos Zaferi kutlamaları
Haber
30 Ağustos 2022 - Salı 13:02
 
Artvin’de 30 Ağustos Zaferi kutlamaları
ARTVİN Haberi
Artvin’de 30 Ağustos Zaferi kutlamaları

Artvin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Artvin Valiliği önünde gerçekleştirilen tören, Vali Yılmaz Doruk, Garnizon Komutanı Piyade Albay Piyade Albay Mehmet Özgül, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.
Vali Doruk daha sonra makamında beraberindeki AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Ertunç Balta, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Özgül, Belediye Başkanı Demirhan Elçin valilik makamında kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcilerinin bayram tebriklerini kabul etti.
Devam eden kutlamalar kapsamında Vali Yılmaz Doruk, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Özgül ve Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in askeri araç üzerinde vatandaşların bayramını kutladı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam eden törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Piyade Üsteğmen Teğmen Ramazan Özkaya yaptı.
Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından 30 Ağustos konulu şiirler okundu ve halk oyunları gösterisi yapıldı. Tören öğrenciler, offroad spor kulübü, motosiklet kulübü üyeleri ile askeri tören kıtasının geçişiyle sona erdi.
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: Artvin’de 30 Ağustos Zaferi kutlamaları
Yorumlar
Haber Yazılımı