HAVAŞ, havalimanına Artvin ve Rize Merkez arası sahil ilçelerine durak koydu.
Haber
18 Mayıs 2022 - Çarşamba 09:30
 
HAVAŞ, havalimanına Artvin ve Rize Merkez arası sahil ilçelerine durak koydu.
Rize Artvin Uluslararası Havalimanı yolcu taşımacılığında otobüs hizmetleri veren HAVAŞ, havalimanına Rize Merkez ile Artvin arası sahil ilçelerine durak koydu.
ARHAVİ Haberi
HAVAŞ, havalimanına Artvin ve Rize Merkez  arası sahil ilçelerine durak koydu.

HAVAŞ’ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Rize Artvin Uluslararası Havalimanı servis yolcu taşımacılığı için Rize Valiliği Binası ile Artvin Terminal Önü sahil ilçeleri güzergah olarak belirlendi. Rize’den Merkez Valilik önü ile Çayeli, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinden havalimanına yolcu taşımacılığı için durak belirleyen HAVAŞ, Artvin’den ise Artvin terminal önü ile Borçka, Hopa ve Arhavi ilçeleri olarak güzergahını belirledi.

HAVALİMANINA CUMARTESİ GÜNDÜZ SEFERİ YOK

Havalimanından Rize ve Artvin yönüne otobüs seferleri için herhangi bir saate yer verilmezken havalimanına inen uçaklara göre servis düzenleneceğinin bilgisi paylaşıldı.

Ayrıca, Rize merkezden havalimanına servis ücretinin 25 TL, Artvin Terminal önünden ise 95 TL olduğu Arhavi'den 40 TL olduğu bilgisine yer verildi. Ayrıca Arhavi'den özel taksi ile gitmek isteyen vatandaşların ortalama 300 tl karşılığında hizmet alacağı bilgisine ulaşıldı.

Arhavi havaş Kalkış Saatleri  06:45  11:45  17:15  17:45  19:45

Öte yandan Trabzon'dan uçağa binecek olan vatandaşlara yönelik  havaş seferlerini durdurdu.Trabzona gidecek olan vatandaşların normal terminal otobüsleri olan (prenskale , Ulusoy araçları ile hareket edeceği bilgisi geldi.

 

HAVAŞ'ın Rize Artvin Uluslararası Havalimanı güzergahları ile otobüs servis saatlerine kurumun   https://havas.net/otobus-hizmetleri internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HAVAŞ,, havalimanına, Artvin, ve, Rize, Merkez, , arası, sahil, ilçelerine, durak, koydu.,
Yorumlar
Haber Yazılımı