İŞKENCE ÇEKEN ATLARIN TIR SÜRÜCÜSÜNDEN İLGİNÇ CEVAP
Haber
06 Ağustos 2021 - Cuma 19:25
 
İŞKENCE ÇEKEN ATLARIN TIR SÜRÜCÜSÜNDEN İLGİNÇ CEVAP
ARHAVİ Haberi
İŞKENCE ÇEKEN ATLARIN TIR SÜRÜCÜSÜNDEN İLGİNÇ CEVAP

İşkence Çeken Atların Tır Sürücüsünden İlginç Cevap!


Artvin'in Hopa ilçesinde Belediye garajına çekilen Gürcü plakalı bir tırın dorsesindeki atların içler acısı görüntüsü cep telefonu görüntülerine yansırken basın mensuplarının kamerasına gözyaşları yansıdı.
Alınan bilgiye göre, ilçenin Tarzioğlu virajındaki tır parkına çekilen Gürcü plakalı tırın dorsesindeki atları gören çevredekiler ne yapacağını şaşırdı. O anları cep telefonu kameraları ile kaydeden vatandaşlar İlçe veteriner, belediye ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Dorsedeki 20’nin üzerindeki atların bazılarının ölü olduğu, bazılarının baygın şekilde yattıkları, bazılarının ise kan kustukları ve hasta oldukları gözlenirken, atların çaresiz anları gözyaşlarına boğdu. Gönüllüler vicdansızlığın böylesine pes doğrusu sözleri ile tepkilerini dile getirirken gözyaşlarına boğularak sözlerine devam edemedi.
Tır sürücüsü Şerafettin Civelek ise ”Kars’tan alınan hayvanları Kırgızistan’a götürmek üzereyken gümrük kapısına varmadan hayvanların hastalandığını görünce kapıdan geçemeyeceğimi anladım ve geri döndüm. İlk boş bulduğum yere aracı park ettim ve atların halini görünce bende üzüldüm” ifadeleri ile hayvanın Kırgızistan’da düğünlerde ziyafet verilmesi için toplanan hayvanların sevkiyatını yaptığını ifade etti.
Aç ve susuz kalan hayvanlara belediye zabıta ekipleri ve hayvan severler su içirirken gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: at,hopa,hayvanlar,işkence,ilginç
Yorumlar
Haber Yazılımı