İyi parti Artvin Milletvekili adayı Gezmiş’ten Fsm okuluna Spor Yardımı
Haber
20 Mayıs 2022 - Cuma 15:15
 
İyi parti Artvin Milletvekili adayı Gezmiş’ten Fsm okuluna Spor Yardımı
ARHAVİ Haberi
İyi parti Artvin Milletvekili adayı Gezmiş’ten Fsm okuluna Spor Yardımı

Hamza Gezmiş’ten FSM’ye Yardım

İYİ Parti Artvin Milletvekili Aday Adayı Gezmiş Fatih Sultan Mehmet Ortaokuluna spor yardımı gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında sel felaketinde zarar gören Fatih Sultan Mehmet Ortaokuluna Paris Sen Jermen futbol kulübü Türkiye sorumlusu İYİ Parti Milletvekili aday adayı Borçkalı Hamza Gezmiş’in göndermiş olduğu spor malzemeleri Arhavi İYİ Parti İlçe Başkanı Faik Atabek tarafından teslim edildi.

Atabek yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Çeşitli spor dallarında kullanılmak üzere spor malzemelerini teslim ediyoruz. Okulumuza ve sporcularımıza hayırlı olmasını temenni eder, saygılar sunarım. Bu vesileyle Hamza Gezmiş beyefendiye bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim.”

Gezmiş ise “Şunu belirtmek isterim ki; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; Türk siyasi hayatının gördüğü en demokratik mücadelelerden birini veren Sayın Genel Başkan’ımızın izinden gitmek benim için bir onurdur.

Zihnimde yer alan ve Türk gençliği için hedefim; sporun değerlerini kazandırma yoluyla sağlıklı, ortak akılla hareket edebilecek, yaratıcı, disiplinli, her türlü bağımlılıktan uzak, saygılı, centilmen ve en önemlisi mutlu, yaptığı işten zevk alan bireyler yetiştirmek nihayetinde vatanına, milletine faydalı gençlerin yeşermesine katkı vermektir.

Şahsım adına söyleyebilirim ki; günümüz siyasetinde eksik olduğunu düşündüğüm samimi, güler yüzlü, özellikle toplumun bütün kesimlerini kapsayacak şekilde birleştirici ve adil davranma anlayışını hiçbir zaman elden bırakmayacağım. Bu uğurda atalarımdan miras kalan vatan sevdasına, milletine hizmet aşkına, ülkenin bölünmez bütünlüğüne bağlı kalacağıma, Türk gençliğinin bugünü ve yarını için çalışacağıma ant olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

özel

Kaynak: Editör:
Etiketler: İyi, parti, Artvin, Milletvekili, adayı, Gezmiş’ten, Fsm, okuluna, Spor, Yardımı,
Yorumlar
Haber Yazılımı