Kaymakam Mehmet Şerif Olcaş'ın 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
Haber
06 Eylül 2021 - Pazartesi 16:06
 
Kaymakam Mehmet Şerif Olcaş'ın 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
ARHAVİ Haberi
Kaymakam Mehmet Şerif Olcaş'ın 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

2021-2022 Eğitim-öğretim yılı 6 Eylül’de başlayacak. Uzun bir aradan sonra tam zamanlı eğitime geçmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 6 Eylül' de yüz yüze eğitime tamamen başlayacak öğrencilerimiz için okullarımızda tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yüz yüze eğitim ile okula başlayacak olan öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz.
İlçemizde yüz yüze eğitim sürecinin devamlılığı için tüm önlemleri alarak eğitimimizi sağlıklı koşullarda sürdürebilmenin takipçisi olacağız. Bunun ilk adımı olarak öncelikle aşılarımızı olacağız. Okullarımızda pandemi tedbirleri ile birlikte sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına özenle uyacağız.
Okullarımız ancak öğrencilerimizin varlığıyla anlam bulmaktadır. Bu noktada velilerimiz, eğitim yolculuğunun en önemli paydaşlarıdır, öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim dönemi geçirmeleri konusunda kendilerinin desteğine her zaman ihtiyaç duyduğumuzu bilmelerini isterim. Salgınla mücadelemiz birlikte ve kuvvetli olmalıdır.
Bu vesileyle, 2021-2022 eğitim öğretim yılında tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyor, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: KAYMAKAM MEHMET ŞERİF OLCAŞ'IN 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI
Yorumlar
Haber Yazılımı