MHP VE AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.
Haber
02 Kasım 2021 - Salı 22:04
 
MHP VE AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.
MHP VE AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.
ARHAVİ Haberi
MHP VE AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.

Akparti ilçe başkanı Remzi  GEDİK, MHP Arhavi İlçe Başkanı Adil HATİNOĞLU, İL genel meclis üyesi Hüseyin UZUNHASANOĞLU  ve teşkilat mensupları Mhp ilçe başkanlığını ziyaret ederek istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Yöneticiler Parti binası içinde,  pandemi kurallarının bina içerisinde sağlanmasının mümkün olmadığı bu nedenle sadece parti yöneticilerinin katıldığu toplantıda Önemli Mesajlar vardı.Cumhur İttifakının istişare toplantısı sonrasında konuşan  GEDİK, “Arhavi için, Cumhur İttifakı için var gücümüzle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz Arhavi'de Yaşadağımız sel felaketinde devletimiz anında yanımızda oldu 1. gün İçişleri bakanımız geldi 2. gün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN geldi .

GEDİK;  "Arhavi'de temizlik çalışmaları 1 hafta'da bitti"

İlçede 444 araç ve 1500 personelin çalıştığına dikkati çeken GEDİK Devlet devletliğini gösterdi, hiç kimsenin endişesi olmasın Türkiye'nin çeşitli illerinden gelerek büyük özveriyle, adeta canla başla çalışan ekiplere teşekkür etti. GEDİK Arhavi halkının da bu emeğin farkında olduğunu vurguladı.

SOSYAL MEDYA TETİKÇİLERİNE CEVAP VERMEYİN 

Arhavi'de sürekli muhalefet partiler bir tek bir kişinin borozanlığını yapıyor. ve Ne yazikki o kişi'de o borozanın arkasına sığınıp tarafsız rölü oynuyor biz bu sosyal medya tetikçilerinin arkasındaki karanlık isimleride biliyoruz işbirliklerinide O yüzden oyuna gelmeyelim kesinlikle bu kişilere cevap vermeyelim ifadesinde bulundu.

UZUNHASANOĞLU: GENÇLERİMİİLE İLGİLİ ÇALIŞMA ALANI ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ!

İstişare toplantısında söz alan arhavi il genel meclis üyesi Hüseyin UZUNHASANOĞLU  Konuşmasında;

Son afet sonrası ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri üst üste koyduğumuz zaman tarihinde yakalanmamış bir başarı ortaya çıkacaktır. İlçe merkezi dışında 30 köyümüzde afetin yararları bir bir sarılıyor 160 duvar 25 menfez 5250 metre beton bunun yanında sadece 4000 metreküp sergi malzemesi üretilerek halkımızın Köylerimizin yol yolları iyileştirmiştir yeterli midir elbette daha çok yolumuz var ama ekip olarak istişare ederek ilçe başkanlarımız il başkanımız milletvekilimiz Erkan balta ve cumhurbaşkanlığı başdanışmanımız daim milletvekili abimiz İsrafil kışlanın da katkılarıyla yeni bir istihdam programı uygulayarak gençlerimizle ilgili çalışma alanları oluşturmak hedefindeyiz. Hizmet adına bu milletin neye ihtiyacı varsa onu yerine getirmek Amacı ve kararlılığı içerisindeyiz. dedi.

HATİNOĞLU ; Var Gücümüzle Çalışacağız

Yapılan toplantı sonrasında bir açıklama yapan Adil HATİNOĞLU, “ Arhavi Cumhur İttifakı ruhuna sıkı sıkıya bağlıdır. Aramızdaki sıkı bağı istişare kültürüyle daha da güçlendireceğiz. Cumhur İttifakı Türk Milletinin ittifakıdır. Arhavi’de var gücümüzle çalışarak en güzel hizmetleri hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 2023 seçimlerinde en güçlü desteği Arhavi verecektir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emrinde tarihi tüm sorumluluklarımızı yerine getireceğiz” dedi Cumhur İttifakının buluşmasında çalışmalar ele alınırken, 2023 yolunda yol haritası da belirlenmeye başladı.

WhatsApp Image 2021-11-02 at 21-09-21 (2) WhatsApp Image 2021-11-02 at 21-09-21 (3) WhatsApp Image 2021-11-02 at 21-09-21 (4) 252351085_4630531203678172_6958261525809527061_nWhatsApp Image 2021-11-02 at 21-09-21

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arhavi,mhp,akparti,toplantı
Yorumlar
Haber Yazılımı