Arhavide 10 kasım çelenk töreni
Haber
10 Kasım 2022 - Perşembe 09:33
 
Arhavide 10 kasım çelenk töreni
ARHAVİ Haberi
Arhavide 10 kasım çelenk töreni

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi ilçede düzenlenen programla çelenk .sunma töreni ile kutlandı.Atatürk anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.
Törende; İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, belediye meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, Cumhuriyet Halk Partisi Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Yeniden Refah partisi ilçe başkanı Muhammet Uzuner ,İyi Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Deva Partisi İlçe Başkanı Mustafa Genç, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, İl genel meclis üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar yer aldı.
İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı ve Siyasi Partilerin çelenklerinin sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ile devam etti. İstiklal Marşı ile birlikte göndere çekilen Türk bayrağı yarıya indirildi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Arhavide, 10, kasım, çelenk, töreni,
Yorumlar
Haber Yazılımı